Sütőtökből sokfélét, hiszen szezonja van ennek a csodás narancssárga zöldségnek. Ez most két fej apróra vágott hagymából, négy gerezd reszelt fokhagymából, kis pohárnyi paradicsomléből és egy bögre rizsből készült misunggal lett megtöltve,fűszeres paradicsomlével meglocsolva és forró sütőben, magas hőfokon megsütve. Végül csilipaprika krémet kevertem bele, persze csak a felnőtteknek.Remek,színpompás őszi vacsora.
2012. október 13., szombat
Töltött sütőtök
A gyors, sietős vacsora is lehet egészséges. Sőt. Annak kell lennie. hiszen egyáltalán nem mindegy, mivel táplálkozunk, hiszen " amit eszünk, azzá leszünk". Nem hiszem, hogy túlzás lenne ez az ezer éves bölcsesség.
Sütőtökből sokfélét, hiszen szezonja van ennek a csodás narancssárga zöldségnek. Ez most két fej apróra vágott hagymából, négy gerezd reszelt fokhagymából, kis pohárnyi paradicsomléből és egy bögre rizsből készült misunggal lett megtöltve,fűszeres paradicsomlével meglocsolva és forró sütőben, magas hőfokon megsütve. Végül csilipaprika krémet kevertem bele, persze csak a felnőtteknek.Remek,színpompás őszi vacsora.
Sütőtökből sokfélét, hiszen szezonja van ennek a csodás narancssárga zöldségnek. Ez most két fej apróra vágott hagymából, négy gerezd reszelt fokhagymából, kis pohárnyi paradicsomléből és egy bögre rizsből készült misunggal lett megtöltve,fűszeres paradicsomlével meglocsolva és forró sütőben, magas hőfokon megsütve. Végül csilipaprika krémet kevertem bele, persze csak a felnőtteknek.Remek,színpompás őszi vacsora.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése