2011. április 13., szerda

Recept nélkül

Mostantól a recepteket mellőzöm egy ideig. Ennek több oka is van, ami publikus az az, hogy Ti, akik olvastok, gasztro bloggerek vagytok és nem hiszem, hogy recept miatt jöttök hozzám, hanem inkább egy egy gondolat, egy jó ötlet vagy valami, amin a fantáziátok elindul. Legalábbis én így vagyok vele. Egy gasztro bloggernek nem kell kreativitásért a szomszédba mennie, hiszen anélkül nem tudna sem főzni sem sütni, blogot írni róla pedig még úgysem! Tehát meglátok valamit és a recept már nem is olyan fontos, megjelenik egy kép a fejemben és egy íz a számban, aztán kezdődhet a sütés-főzés!
Ez nem olyan dolog, mint a varrás, a gyöngyözés vagy a tűzzománc, hiszen a mi kreativitásunk termését szinte azonnal el is tünteti valaki (szerencsére!), szóval nem igazán maradandó az, amit alkotunk. Ráadásul nap mint nap készítünk valamit, ez egy soha véget nem érő történet, talán szerelem... Nah igen, a szerelemhez és a szeretethez van köze, nem is kevés, hiszen az inspirál a legjobban, ha a szeretteimnek, a szerelmemnek főzhetek vagy süthetek, ugye, nem csak én vagyok így ezzel?
Szóval, szerelem a konyhában.....és most a fantáziánk újból lódul egy nagyot, de én most a főzésre gondoltam...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én nem vagyok gasztroblogger :) Csilla

Anazar írta...

Teljesen egyetértek, nem az a lényeg, hogy hány gramm!!

Életünk és ételeink írta...

De jó, hogy írtál Csilla, ha Valaki kéri a receptet, szívesen elküldöm e-mailben, és persze a leírásból azért lehet tudni, hogy miből készülhetett az étel.

Névtelen írta...

Jó, akkor ha ezután valami vonzót főzöl, majd elkérem a receptet privátba :) Csilla

Életünk és ételeink írta...

Szia Anazar, látom, érted,miről beszélek...
És Csilla,köszi, eszembe juttattál valamit, hogy egy szót kihagytam a posztból, amit most pótolok, mégpedig azt a szót, hogy "egy ideig"..:)