2011. március 26., szombat

Csipkés croissantKrisztától hoztam a receptet, ő Limarától, így a recept leírását nem közlöm, Náluk megtalálja akinek megtetszik. Pehelykönnyű, finom croissant-ok lettek, a mai gulyásleveshez tökéletesen illett. Én szőlőcukorral készítettem, kicsit de nagyon kicsit édesnek tűnt nekem, rajtam kívül azonban ez senkinek nem tűnt fel, pedig jónéhányan ettünk belőle. Tartok tőle, hogy a cukor mennyiségen én rontottam, mert szőlőcukrot használtam és mivel annak édesítőereje kisebb, mint a nádcukoré, többet tettem a tésztába.
Mi csipkebogyó lekvárral és nutellával ettük a cukros tetejűeket, a parrmezánnal hintettet pedig a leveshez, kenyér gyanánt.
A siker nem egyedüli érdemem, lányom végezte a fele munkát, azt hiszem beveszem Őt társ szerzőnek.
8 megjegyzés:

Belly írta...

Én először csirkésnek olvastam :-)
Meg is lepődtem rendesen.


Aztán persze elolvastam mégegyszer.A nutellásat szívesen megenném.

Kriszta írta...

Szia!
Nagyon szép lett! Ugye milyen finom?:-)
De jó hogy megemlítettél!Köszönöm szépen!Tetszik a blogod!:-)

Életünk és ételeink írta...

Szia Belly, nem is olyan rossz ötlet, csirkehússal tölteni, bár akkor már nem croissant, hanem hasé, ha jól tudom..igen a nutellával tényleg nagyon finom volt,de csipke lekvárral is remek!
Szia Kriszta, nekem is nagyon tetszik a blogod és a remekeid, most foglak tovább "lapozni", mert amikor megláttam Nálad reggel a croissant-t, azonnal nekiláttam, annyira tetszett az is amit írtál és ahogyan fotókkal illusztráltad.És köszönöm a dícséretet!

Életünk és ételeink írta...

Jah és majd' elfelejtettem, természetes, hogy megemlítettelek, hiszen Tőled hoztam ide!

Panna írta...

A nutellásból én is ennék párat! Finom lehetett!
Kukkants be hozzám, szeretnélek meginvitálni az "egy jó szó" játékra!

Ditta írta...

Fantasztikusan néz ki,nekem mindegy melyikből kapok:-)

Kati írta...

Kedves Életünk és ételeink, már így ismeretlenül is nagyon megkedveltelek, szeretek hozzád járni, mert finomakat készítesz, és tetszik a stílusod, ahogy leírod. Ezuton szeretnék küldeni neked Egy jó szót ezért. A játékról többet megtudhatsz Eszternél:http://eszterszappan.blogspot.com/

Hobbychef írta...

Gyönyörűek.
Szeretnélek meginvitálni az "Egy jó szó" játékra. Kukkants be hozzám, lécci.